Vergoedingen

Zorgverzekeraars


Het door u afgesloten verzekeringspakket bepaalt of u de behandelingen (deels) vergoed krijgt of niet. Om voor vergoeding in aanmerking te komen moet u naast de basisverzekering een aanvullende verzekering hebben. De basisverzekering vergoedt geen fysiotherapie behandelingen.

Per verzekeraar zijn verschillende aanvullende pakketten af te sluiten, met allemaal een verschillende vergoeding. Dit varieert van maximaal 6 behandelingen tot onbeperkt of bijvoorbeeld een maximaal bedrag dat de verzekering per behandeling vergoedt.

U kunt bij uw verzekeraar, of op hun website, inlichtingen krijgen over wat u vergoed krijgt. Indien dit voor u lastig is zijn wij in staat om dit voor u uit te zoeken en met u te bespreken.

Houdt u er rekening mee dat het uiteindelijk uw eigen verantwoordelijkheid is als u onverzekerd behandeld wordt. Dit betekent dat u zelf de rekening moet betalen.

Wij hebben contracten met vrijwel alle voorkomende grote verzekeraars. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen. Mocht dit niet zo zijn dan kan het zijn dat u een factuur van ons krijgt welke u kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.


Neem contact op


Bel ons

06-39562403


Bezoek onze locatie

Schiedamseweg 97
3026 AE Rotterdam


Stuur ons een mail

info@fysiotherapieandrade.nl
flavio@fysiotherapieandrade.nlVolg onsMade by Mstudios

WhatsApp chat